تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند

تکذیب آزاد بودن تردد با کارت واکسن کرونا

تکذیب آزاد بودن تردد با کارت واکسن کرونا جانشین پلیس راهور ناجا آزاد بودن تردد با کارت واکسن کرونا را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۹ - ۱۲ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 04
کد خبر: ۱۰۴۴۵۱

به گزارش راهبرد معاصر سردار سید تیمور حسینی جانشین پلیس راهور ناجا با بیان اینکه طبق آخرین رنگبندی اعلامی، در حال حاضر ۱۶ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۹۸ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۷۶ شهر در وضعیت زرد و ۵۸ شهر در وضعیت آبی قرار دارند اظهار داشت: محدودیت تردد در شهر های قرمز و نارنجی به قوت خود باقی است.

 جانشین پلیس راهور ناجا تصریح کرد: خروج خودرو با پلاک بومی از شهرهای قرمز و نارنجی ممنوع بوده و ورود خودروهای غیر بومی نیز به این دسته از شهرها ممنوع است.

 وی گفت: متخلفان در شهرهای قرمز جریمه یک میلیون تومانی و در شهرهای نارنجی جریمه۵۰۰ هزار تومانی خواهند شد.

جانشین پلیس راهور ناجا در پاسخ به این سوال و شایعه که با کارت واکسن کرونا می‌توان در جاده‌ها تردد کرد گفت: در خصوص بحث مجوز تردد بر اساس تزریق واکسن هیچ چیز جدیدی به پلیس ابلاغ نشده است.

سردار حسینی در پاسخ به دیگر پرسش فارس در خصوص اعتبار مجوز ها در تعطیلی پایان هفته اعلام کرد: افرادی که قصد تردد « از» و «به » شهرهای قرمز و نارنجی را دارند باید از فرمانداری مجوز تردد دریافت کنند در غیر اینصورت دوربین های هوشمند جاده‌ای و ماموران گشتی پلیس راه و راهور ترددهای غیر مجاز را اعمال قانون و جریمه خواهند کرد.

جانشین پلیس راهور ناجا در خصوص یکطرفه شدن جاده های شمالی با توجه به ترافیک احتمالی در تعطیلات پیش رو اعلام کرد: یک طرفه کردن جاده‌ها در برنامه کاری نیست و مدیریت ترافیک را در دستور کار داریم.

وی خاطرنشان کرد: برنامه ویژه‌ای برای خراسان رضوی و به خصوص شهر مشهد پیش‌بینی کرده‌ایم که بتوانیم در روز شهادت و مراسم‌هایی که قرار است برگزار شود شرایط ترافیکی مناسبی را لحاظ کنیم.

 سردار حسینی از آماده‌باش کامل ماموران پلیس راهور ناجا در چند روز آینده خبر داد و گفت: ماموران پلیس راهور در آماده باش کامل بوده تا بتوان شرایط ترافیکی در محورهای مواصلاتی کشور به ویژه محورهای پر مسئله را مدیریت کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار